Mindervalide kart

Speciale aandacht aan mindervalide

Bij Kart Centre Roosendaal hebben we vanaf het bouwen van het pand al rekening gehouden met mindervalide mensen. Bij binnenkomst hebben we naast een trap speciaal een oprit gemaakt voor mensen in een rolstoel. We hebben een invalidentoilet laten plaatsen en tevens een lift laten plaatsen om deze mensen naar de baan te kunnen leiden. Onze horeca ligt één verdieping hoger zodat men een goed overzicht heeft op de baan.

Laat je dus niet van de wijs brengen vanwege jouw handicap.

Geef bij de reservering aan dat het gaat om een mindervalide kart, dan kunnen we daar rekening me houden en nemen we uitgebreid de tijd om je te helpen.

Ook jij kan karten!

Het is natuurlijk zonde wanneer je mindervalide bent dat je niet met je vrienden, familie of collega's lekker een rondje kan karten.

Daarom hebben wij als extra service bij Kart Centre Roosendaal een speciale kart gemaakt voor mindervalide mensen. Deze kart is voorzien van kruisgordels en bij het stuur kan men handmatig gas geven en remmen. Het blijkt een groot succes, want met regelmaat wordt deze kart gereserveerd. De kart kan goed meekomen met de gewone huurkarts, dus je hoeft geen snelheid in te leveren en je kan dus vol de strijd aangaan.

Zet jij de snelste rondetijd op het scorebord?