De KCR 555 LAPS 2017!

De KCR 555 LapS, inmiddels een race die niet weg te denken is binnen het assortiment van Kart Centre Roosendaal! Het was vanaf het begin gelijk een succes, de inschrijvingen gingen als een trein. Na de succesvolle race werd er zelfs een 2e georganiseerd. Reden genoeg om hem voor 2017 weer op de kalender te zetten!


Het is een 555 laps endurance race die ongeveer 6 uur in beslag gaat nemen! We hebben voor iedere deelnemer een gaaf t-shirt met het logo van de 555 laps er op En dit keer is het shirt in een nieuw jasje gestoken, een mist have! Het is een grote kans dat deze race elk jaar terug komt dus zorg dat je bij de eerste editie aanwezig bent


Datum zaterdagavond 7 januari 2016:

Aanvang 16.45 uur
Kwalificatie 17.30 uur
Start Race 18.00 uur

Kosten € 375,00 per team

Omdat we zoveel fanatieke rijders hebben die ook wat zwaarder zijn rijden we de race weer in  2 gewicht categorieën! Totaal is de race opgedeeld in 6 stints waarvan jullie er 3 op 80 kg moeten rijden en 3 op 95 kg. Dat betekend dat je ook tactisch goed moet nadenken en de andere teams in de gaten moeten houden. Mede door deze opzet hebben we de kans dat we verrassende teamsamenstellingen krijgen, iedereen dient gewoon aan het vereiste gewicht te voldoen!

Let op!

Wanneer je wilt deelnemen dien je het team snel op te geven want vol is vol!  Geef je snel op!