Young Kart Contest

Young Kart Contest

De Young Kart Contest is een Mini Kampioenschap van 5 wedstrijden speciaal voor de jeugdige rijders die vanaf 01-01-2001 zijn geboren. Er zijn veel jonge rijders die de nodige wedstrijdervaring willen opdoen en wat is er nou beter dan dat je dat in je eigen leeftijdscategorie kan doen!

De wedstrijden worden dit seizoen op een zondagmorgen georganiseerd. Zo bieden we jonge rijders die van wat verder moeten komen ook de kans om bij ons te komen racen. Het zijn totaal 5 wedstrijden en is eenmalig in de maand. Een wedstrijd is opgebouwd uit 2x een race van 20 minuten met vooraf een kwalificatie. Voor beide races ontvang je punten en krijgen we een totaal uitslag. Na elke zondag ontvang je punten voor het Kampioenschap en na 5 races weten wie deze Contest heeft gewonnen.

Om het eerlijk te houden wordt er op gewicht gereden van minimaal 75 kg. Doordat we in de wedstrijdkarts rijden hebben ze de mogelijkheid om 20 kg op de karts te plaatsen. Wij als kartbaan stellen gewichtsschijven ter beschikking. Komen ze niet aan het gewenste gewicht kunnen ze dit eventueel in een zelfgemaakte stoel meenemen of los in de kuip.

Het afgelopen Kampioenschap hadden we al veel deelnemers! De nodige talenten worden beter en beter en misstaan zeker niet bij de volwassen rijders!

Kosten € 50,00 per persoon per race.

Data:

18-12
22-01
19-03
09-04
07-05

Aanvang 10.30 uur

Wil je dit keer meedoen? Meld je dan snel aan: corne@kcr.nl

Huidige stand Young Kart Contest: